Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Pensula de patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 18:17
de Bucataras 6
la 09:32
ieri la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
de RODIMUR 8
3 comentarii
3 voturi
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 4
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...