Maria68

1

Bucataras
incepator

Baia-Mare

Bucataras din 29.11.2011

RETETE99
PRIETENI142
Retete / Dulciuri

Tort de visine

In Torturi la 16 Dec 2011

Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa.Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat (cate 2 linguri)apa amestecand continuu.Cand am terminat adaugam faina dar sa nu fie lingurile incarcate de faina,ci mai degraba rase,ciocolata pe care intre...

Tiramisu reţetă adaptata

In Dulciuri la 7 Dec 2011

Tiramisu reţetă adaptata Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile batute cu zaharul. Punem intr-un vas 300ml espresso si plonjam putin piscoturile dupa care le asezam...

Cornulete cu dulceata

In Prajituri la 1 Dec 2011

Se amesteca iaurtul, ouale,zaharul,drojdia si praful de sare.Adaugam faina cam 300-400g si continuam sa framantam cu untura. Daca ni se pare prea moale aluatul obtinut mai presaram faina , pana obtinem un aluat mai potrivit. Se lasa 15 min, in repaus,apoi se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si...

Afisate 61 - 63 din 63 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2013

Placinta cu mere

publicat la 29.04.2013

Pulpe cu masline

publicat la 19.03.2013

Amandine

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]