Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.01.2009
Se taie merele in patru, se scoate cotorul. Din fiecare sfert se decupeaza un pic si din loc in loc se infing alunele, sub forma de dinti. Cred ca merge incercat si cu pere mai tari.
Voturi:45
Voturi:6
Voturi:13
In cont 1
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Set de 4 pahare de whisky
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:04
de Caty 3
la 22:18
de Bucataras 8
la 09:29
ieri la 17:34
ieri la 10:43
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere haioase
Se taie merele in patru, se scoate cotorul. Din fiecare sfert se decupeaza un pic si din loc in loc se infing alunele, sub forma de dinti. Cred ca merge incercat si cu pere mai tari.