Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:58
Voturi:30
Set de 2 incaltatoare
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 boluri Ellenge
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:51
ieri la 08:09
de Rocsi 9
pe 31.03 la 19:37
de Retete_gustoase 1
pe 31.03 la 16:49
de oanapl 8
pe 30.03 la 18:32
de Constelatialeu 9
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
amayrya 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandra0204 1
marianaflorea 1
ana_ionela 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...