Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.04.2015
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.
publicat la 13.05.2015
publicat la 06.05.2015
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:57
ieri la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
Adele
RODIMUR
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tartar cu somon afumat
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.