
publicat la 12.05.2012
publicat la 09.05.2012
publicat la 09.05.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica de cartofi cu pui
Pulpitele, sarate putin, se rumenesc 5 minute in cratita cu putin ulei, se adauga ceapa si morcovul si se stinge totul cu o cana de apa. Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute sa fiarba inabusit. Se adauga cartofii si se completeaza cu apa cat sa-i acopere. Se pune capacul si se lasa...
Supa de pui cu taitei
Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece, se spumeaza, se adauga o lingurita de sare si legumele, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale. Cand sunt fierte legumele, ceapa, albitura, cartoful se scot si se pastreaza numai rondelele de morcov. Se adauga...