Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Hunedoara
Bucataras din 31.03.2012
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.
publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:90
Voturi:37
Voturi:42
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 18:17
de Bucataras 6
la 09:32
ieri la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
de RODIMUR 8
3 comentarii
3 voturi
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 4
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cafea spumoasa (espumoso de café)
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.