publicat la 18.01.2014
publicat la 02.06.2013
publicat la 02.06.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghetti integrale alla puttanesca
1. Intr-o tigaie incapatoare se prajesc fileurile de ansoa impreuna cu usturoiul intreg ( dac dorim ca dupa gatire sa il scoatem din sos)- sau taiat marunt marunt- daca consideram ca trebuie sa fac parte din sos. pana cand pestele se va topi efectiv! 2. Peste amestecul initial vom adauga...
Rigate tricolore cu sos rosu
1. Intr-o cratita cu apa clocotita punem la fiert pastele cf timpului precizat pe pachet. 2. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare punem la incins o lingura de ulei de masline, apoi un catel de usturoi taiat marunt, marunt , sunca presata si rosiile cherry taiate pe din doua; lasam tot...
Paste cu somon afumat
1. Se taie somonul in fasii subtiri; ceapa se curata si se toaca, apoi, intr-o tigaie incapatoare se incing uleiul si untul, dupa care se caleste ceapa. Se adauga vinul si se da in clocot , lal foc mare. 2. Pe masura ce se adauga putin cate putin frisca nebatuta , se da iar in clocot si apoi...
Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola
1. Punem pastele la fiert in apa clocotita ( cf. timpului precizat pe pachet). 2. Intre timp, punem la foc mic , intr-o tigaie, smantana ; amestecam in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, adaugam si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana utem...