publicat la 18.01.2014
publicat la 02.06.2013
publicat la 02.06.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de cartofi
1. Se fierb cartofii (curatati de coaja), morcovii si gulia cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala neacoperita. 2. Se racesc, se mixeaza cu blederul, apoi pasta obtinuta se pune inapoi in apa in care au fiert. 3. Separat, se taie ceapa solzisori, apoi se caleste in unt. Se...
Supa crema de brocoli (cu mustar)
1. Punem la incins uleiu, apoi sotam ceapa taiata marunt impreuna cu buchetelele de brocoli( spalate in prealabil)....Se lasa pe foc cca 7-8 min, timp in care se amesteca in continuu. 2. Se va da focul mic si vom adauga zaharul si usturoiul taiat marunt si, lasam pe foc pana ce legumele devin...
Supa crema de cartofi dulci
1. Se curata legumele de coaja, apoi se taie cubulete si se dau la fiert; cand ingredientele s-au inmuiat se lasa putin la racit, apoi , cu ajutorul unui blender se obtine un piure cat mai fin ( pentru acest pas e nevoie ca apa in care au fiert legumele sa nu fie scursa !!! ) 2.Acest...