Ouale,lingura de apa,zaharul,coaja de lamaie si esenta de vanilie se amesteca toate impreuna.Amestecam foarte bine.Apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si fulgi de cocos.Aluatul trebuie sa fie potrivit,nici prea tare nici prea moale.Cu mainile unse cu ulei se formeaza...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Fursecuri insiropate cu crema de vanilie
Ouale,lingura de apa,zaharul,coaja de lamaie si esenta de vanilie se amesteca toate impreuna.Amestecam foarte bine.Apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si fulgi de cocos.Aluatul trebuie sa fie potrivit,nici prea tare nici prea moale.Cu mainile unse cu ulei se formeaza...