Articole

Vrute si nevrute de prin oras

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Despre ce bere se bea pe la tara, in sud, reviste culinare, mincaruri si alte timpeniiCiteste continuarea

Legenda Sfintului Valentin si sarbatorirea iubirii in lume

Postat de: Adinuta in Bucataras in oras

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiţilor în tradiţia occidentală. Se sărbatoreşte pe data de 14 februarie.Citeste continuarea

Juice extractorul, între bune și rele

Postat de: Cristi_Roman in Ustensile de bucatarie

Dacă în primul episod special dedicat aparatelor și ustensilelor de bucătărie v-am vorbit despre mașina de făcut paste, acum voi aborda juice extractorul, mașina de scos sucul din fructe...Citeste continuarea

Surpriza Vapiano

Postat de: Bucataras in Restaurante

L-am remarcat de mult linga Plaza Romania, dar am ezitat sa-i trec pragul pina mai ieriCiteste continuarea

Dieta: saptamina 3

Postat de: Bucataras in Dieta

Saptamina a 3-a de dieta recomandata de nutritionistCiteste continuarea

Duminica decernarea premiilor, party online!

Postat de: Irina in Concurs

Dragi bucatarasi si draga blogosfera culinara ...Citeste continuarea

Cum e o prezentare Herbalife

Postat de: Bucataras in Dieta

S-a vorbit de multe ori despre dieta minune a Nicoletei Luciu, care a dat jos kilogramele de dupa nastere mincind doar batoane pentru slabit ...Citeste continuarea

Bar mleczny - unde a manca inseamna a pasi in trecut

Postat de: Adinuta in Cu de toate

Deschid usa si pasesc. E caldut inauntru. Mese multe, ingramadite, un meniu cat un perete, zdranganit de farfurii, cani sorbite, forfota.Citeste continuarea

Ospat turcesc la Divan

Postat de: Catalin in Restaurante

Stefane, Maria Ta, sa stii ca nu te-am facut de ris! Ne-am dat-o parte-n parte cu turcii si daca ei ne-au luat pe vremuri femeile si aurul, noi le-am luat acum mincarea.Citeste continuarea

Ultimii 3 cistigatori ai concursului saptaminal!

Postat de: Bucataras in Concurs

De saptamina viitoare reluam concursul "Cel mai activ bucataras"!Citeste continuarea

Julie and Julia - a nu se viziona pe stomacul gol!

Postat de: Adinuta in Cu de toate

"Julie and Julia" este un film despre ingredientele ce fac lumea sa functioneze: o doza de umor si autoironie, un pic de optimism, esecuri si dorinta de a continua.Citeste continuarea

Dieta recomandata de nutritionist: saptamina 2

Postat de: Bucataras in Dieta

Cititi va rog si regulile dietei recomandate de nutritionistul Ioana Dima, dar si saptamina 1 prezentata recent ...Citeste continuarea

Cum am făcut tagliatelle de casă cu mașina specială

Postat de: Cristi_Roman in Ustensile de bucatarie

Inaugurez astăzi o rubrică pe care o voi dedica în perioada următoare acestui site, cu care am plăcerea să colaborez. Cu o frecvență de două ori pe lună, voi prezenta cîte un aparat sau...Citeste continuarea

Cofetaria Demel din Viena

Postat de: Bucataras in Bucataras hai hui

Demel face parte din farmecul Vienei ... Un colt dulce, distins, pe care timpul l-a poleit cu aur ...Citeste continuarea

Dieta recomandata de nutritionist: saptamina 1

Postat de: Bucataras in Dieta

Nu cred ca exista cineva care a vrut sa slabeasca si nu a tinut dupa ureche regim. Ba s-a infometat, ba a auzit ca mincind nu stiu ce ciorba de varza slabesti, ba a apelat la cine stie ce timpenii...Citeste continuarea

Regulile generale ale dietei

Postat de: Bucataras in Dieta

Daca va hotariti sa slabiti, bine ar fi sa consultati un nutritionist. Iata sfaturile generale pe care le ofera doctor Ioana Diana Dima celor care ii trec pragul cabinetului situat in Piata RomanaCiteste continuarea

Un gind bun pentru Ionix!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Azi, de ziua Sfintului Ion, ii uram lui Ionix sa i se implineasca toate dorintele si sa ramina aceeasi fata vesela! Un gind bun pentru toti cei ce poarta numele de Ion si Ioana ...Citeste continuarea

Restaurantul Stina traditionala

Postat de: Bucataras in Restaurante

Am petrecut Revelionul 2010 la restaurantul Stina traditionala din complexul Vila Bran. Petrecut e putin spus. A fost un revelion care a durat practic 3 noptiCiteste continuarea

Ce a pregatit blogosfera de Sarbatori

Postat de: Oana in Bucatarasii

Bucataras.ro va arata ce a pregatit blogosfera culinara de Craciun si anul nou. Pune si tu widgetul pe blog pentru a fi la curent cu toate retetele din blogosfera!Citeste continuarea

La multi ani! 2010 cit mai bun!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Bucatarasii au facut aseara petrecere online in pijamale . Cu muzica, voie buna si premii surpriza ... NLa multi ani!Citeste continuarea

Incercati torturile Bucataras.ro

Postat de: Oana in Bucataras in oras

Cele mai bune torturi sint incercate si preparate de bucatarasi. Puteti sa folositi cu incredere retetele pentru aceste Sarbatori!Citeste continuarea

Ce se intampla de Craciun in Polonia

Postat de: Adinuta in Craciun

Ne-am pregatit de sarbatoare cu inima plina de dragoste, am colindat si ne-am urat sa fim mai buni, am asteptat pe mosul batran sa ne picure in suflet lumina si bucuria de a darui! Iarna ne-a mai...Citeste continuarea

Concurs "Craciun culinar"

Postat de: Bucataras in Concurs

Trimite pe [email protected] fotografii cu preparatele tale de Craciun si cele mai reusite 3 fotografii vor cistiga cite o carte Jamie Oliver (volumul 10)!Citeste continuarea

Sarbatori linistite tuturor Bucatarasilor!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Dragii mei, va doresc Sarbatori linistite, un Craciun cu bucurii in sinul familiei si implinirea tuturor viselor voastre!Citeste continuarea

La multi ani, Ama!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

S-a alaturat in decembrie bucatarasilor. Simpatica, tonica, Ama implineste azi o virsta. Sa-i uram un "La multi ani!" din tot sufletul!Citeste continuarea

Sustine si tu blogosfera culinara!

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Bucataras.ro continua campania de sustinere a blogosferei culinare printr-un widget prin care poti cauta orice mincare doresti printre retetele din blogosfera culinara!Citeste continuarea

Intrebuintarea aspicului

Postat de: miha in Tehnici

Cu aspic se orneaza preparatele de carne, peste, oua, salate. Se pastreaza la rece timp de 2-3 zile. In cazul in care prinde pojghita, se spala cu apa calda, dupa care se trece usor prin apa rece....Citeste continuarea

Remontarea maionezei taiate

Postat de: miha in Tipsuri

Se intampla deseori ca maioneaza sa se taie la inceputul operatiei sau dupa ce a stat cateva ore. In acest caz se poate remonta in mai multe feluri.Citeste continuarea

Sarbatorile religioase

Postat de: Bucataras in Craciun

Craciunul, Sfintul Vasile, Boboteaza sau Sfintul Ioan sint Sarbatori religioase importante in jurul anului nou.Citeste continuarea

Sosurile in bucataria moderna

Postat de: miha in Tehnici

Sosurile sunt una din componentele importante ale mancarurilor si au rolul de a desavarsi gustul mancarurilor.Citeste continuarea

Traditii si superstitii de Craciun

Postat de: miha in Craciun

Luna decembrie este o luna plina de sarbatoare si bucurie.Citeste continuarea

Mos Nicolae

Postat de: Bucataras in Craciun

Legenda spune că trei surori, fetele unui nobil sărac, nu se puteau mărita datorită situaţie financiare precare. Se spune ca atunci când fata cea mare a ajuns la vremea măritişului,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]