Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o cratita cu ulei de masline,cand este calita adauga cubuletul de Knor, el champiñon taiat in cubulete mici si vinul .
Lasa-le inca 2 minute sa se caleasca impreuna ,pe urma adauga orezul si un pahar de apa, amesteca cu o lingura de lemn.Cand...
Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute.
Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa...
Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai ,uscat, putin ulei si jumatate din cantitatea de vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul si adauga vinul ce a...
Spala bibilica si transeaz-o.
Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o...
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa. Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana.
Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de...
Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate putin pana cand orezul este copt. Condimenteaza dupa gust .La sfarsit adauga taleggio taiat cubulete si...
Tiramisu reţetă originală
1.Separa albusurile de galbenusuri.
2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa.
3. Adauga mascarponele si o lingura de cafea naturala (lichida si rece ).
4.Bate albusurile cu un varf de cutit de sare ,pana cand are aspectul...
Risotto cu champinon
Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o cratita cu ulei de masline,cand este calita adauga cubuletul de Knor, el champiñon taiat in cubulete mici si vinul . Lasa-le inca 2 minute sa se caleasca impreuna ,pe urma adauga orezul si un pahar de apa, amesteca cu o lingura de lemn.Cand...
Fusilli cu ton
Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute. Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa...
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai ,uscat, putin ulei si jumatate din cantitatea de vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul si adauga vinul ce a...
Bibilica cu masline
Spala bibilica si transeaz-o. Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o...
Paste cu salsa de mazare, sunca si smantana
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa. Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana. Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de...
Risotto cu fructe de padure
Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate putin pana cand orezul este copt. Condimenteaza dupa gust .La sfarsit adauga taleggio taiat cubulete si...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală 1.Separa albusurile de galbenusuri. 2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa. 3. Adauga mascarponele si o lingura de cafea naturala (lichida si rece ). 4.Bate albusurile cu un varf de cutit de sare ,pana cand are aspectul...