Retete fara secrete
Tort Profiterol – desert aniversar
Data:08.05.2023Din momentul în care am aflat următoarea temă și faptul că vă apărea de ziua mea, gândul... articol complet
Galette cu căpșuni și cimbrișor
Data:04.05.2023Iubesc primăvara, iubesc luna mai, mai ales că sunt născută într-o zi de mai. Iubesc tot ce... articol complet
Plăcintă cu praz – o rețetă rapidă
Data:03.05.2023Rețeta de astăzi este ca de obicei inspirată de lucrurile pe care mama le pregătea în... articol complet
Brioşe de primăvară cu spanac şi leurdă
Data:02.05.2023Începem luna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „ceva uşor, de... articol complet
Kebap de vită – pentru iubitorii de carne
Data:28.04.2023Vedeta de astăzi este carnea. În general nu sunt o mare amatoare de carne, însă ador carnea... articol complet
Medalioane de porc învelite în bacon
Data:26.04.2023Perfecte pentru cină sau pentru un prânz de weekend, aceste medalioane de porc se pregătesc... articol complet
Cotlet de porc cu sos de unt
Data:24.04.2023Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet
Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie
Data:21.04.2023„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet
Salată Shuba și Salată Mimosa
Data:19.04.2023Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet
Ciorbă de pește
Data:18.04.2023Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet
Câteva rețete potrivite pentru Paște
Data:14.04.2023În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet
Pască fără aluat – un deliciu de Paște
Data:12.04.2023Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet
Masa de Paște – meniu de sărbătoare
Data:11.04.2023Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet
Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare
Data:10.04.2023Pentru mine, sărbătorile au o semnificație aparte, pentru că este momentul în care reușesc... articol complet
Plăcintă cu merișoare
Data:07.04.2023Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de... articol complet
Frigărui de pui și cartofi la cuptor – de weekend
Data:05.04.2023Dacă data trecută v-am plimbat prin Italia cu rețeta de linguine cu salsiccia și broccoli,... articol complet
Nuggets de pui – bucurie pentru copii
Data:03.04.2023Îmi amintesc cu drag zilele de weekend de când eram copil, în special cele de duminică,... articol complet
Gnocchi cu pesto verde
Data:28.03.2023Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această... articol complet
Tartar verde crud
Data:25.03.2023Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un... articol complet
Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity
Data:23.03.2023Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,... articol complet