publicat la 17.12.2011
publicat la 05.12.2011
publicat la 03.12.2011
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pesto de pătrunjel
Alunele se pun în robot și se mărunțesc bine. Se adaugă pătrunjelul tăiat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Se amestecă bine și la sfârșit se adaugă uleiul în fir subțire. Se formează o pastă care poate fi folosită imediat sau poate fi...
Sos de vişine pentru fripturi
Se pune apa cu zahărul la fiert până când se dizolvă zahărul. Se adaugă apoi vişinele şi se fierbe la foc mic timp de 20 de minute, până când fructele sunt fierte dar nu sfărâmate. Din când în când se ia spuma cu o spumieră. ...
Sos de merişoare
Se aleg fructe sănătoase, se curăţă de codiţe şi de frunze, se spală, se amestecă cu zahărul. Se pun la foc iute până când zahărul se dizolvă şi apoi se fierb la foc mic. Din când în când se ia spuma. Nu se fierb foarte mult...