Ciocolata de casa – Apa si zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba 10 min, sa se dizolve tot zaharul si sa se formeze un sirop. Untul se topeste intr-un vas, pe foc mic, apoi se lasa sa se raceasca. In siropul obtinut se adauga treptat...
Punem la fiert boabele de fasole in apa cu sare. Intre timp, curatam usturoiul, ardeiul iute si ceapa verde, le taiem rondele si le punem intr-un castron. Turnam otetul si uleiul deasupra, condimentam cu sare si piper si amestecam. Punem...
Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, otetul, faina si, la final, nuca de cocos. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem blatul la foc potrivit.Strecuram feliile de ananas. Din siropul de la compot amestecat impreuna...
1 Incalziti bine cuptorul (160-165 grade Celsius e numai potrivit); 2 Topiti intai untul, la foc mic, intr-o tigaie mai incapatoare; 3 Fie folositi un recipient mai inalt fie luati o punguta din plastic mai rezistent, puneti in ea faina,...
Ceapa tocata marunt se caleste in untdelemn cu orezul doua minute, fara sa se rumeneasca; se pune apoi zarzavatul ras prin razatoarea cu gauri mari, se mai amesteca pentru un minut si se stinge cu bulionul; se lasa sa fiarba impreuna pana scade...
Ciocolata de casa
Ciocolata de casa – Apa si zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba 10 min, sa se dizolve tot zaharul si sa se formeze un sirop. Untul se topeste intr-un vas, pe foc mic, apoi se lasa sa se raceasca. In siropul obtinut se adauga treptat...