Recomandari filme
11.06.2014 / 13:18
CiteazaDea_Dea a spus:
Aseara ne-am uitat la Escape Plan: testul suprem .. Este din 2013, nu stiu daca l-ati vazut , dar noua ne-a placut ... filmehd.net/escape-plan-testul-suprem-2013-filme-online.html
Foarte misto filmul. La inceput, am zis pas cand am vazut pe Sylvester cu Arnold, dar chiar m-a captivat filmul. De fapt, cred ca elementul surpriza a facut toti banii in filmul asta!
12.06.2014 / 10:23
Citeazaprivatelaura a spus:
Foarte misto filmul. La inceput, am zis pas cand am vazut pe Sylvester cu Arnold, dar chiar m-a captivat filmul. De fapt, cred ca elementul surpriza a facut toti banii in filmul asta!
Si mie mi-a placut muuuuuuuuuult de tot. Amandoi au jucat exceptional.
26.06.2014 / 14:54
Citeaza
Ce film misto! De abia astept sa-l vizionez :)))
Vai, nici nu stiu cand am zis ultima oara misto =))
A vazut cineva Chef? Pana acum doar pareri bune, astept si eu sa-l vad
27.06.2014 / 15:17
Citeazamitinita a spus:
Ce film misto! De abia astept sa-l vizionez :))) Vai, nici nu stiu cand am zis ultima oara misto =)) A vazut cineva Chef? Pana acum doar pareri bune, astept si eu sa-l vad
La care film te referi??? Daca e asta, nu, nu l-am vazut...nu a aparut inca...dupa trailer pare misto:) http://www.cinemagia.ro/trailer/chef-10012/
27.06.2014 / 23:15
Citeazasimona72 a spus:
La care film te referi??? Daca e asta, nu, nu l-am vazut...nu a aparut inca...dupa trailer pare misto:) http://www.cinemagia.ro/trailer/chef-10012/
Ziceam de reclama de mai sus :D Cum in dreapta apare ultimul comentariu, nu prea imi placea sa il vad :))
Astept si eu sa vad Chef :) chiar ca suna bine
Recomandari pentru tine si casa ta
09.07.2014 / 15:24
Citeaza
Corina am vazut filmul cu Maria Montessori si este foarte frumos....foarte...mi-a placut .... interesant pt mamici, educatori si nu numai....!
09.07.2014 / 21:47
Citeazaana77 a spus:
Corina am vazut filmul cu Maria Montessori si este foarte frumos....foarte...mi-a placut .... interesant pt mamici, educatori si nu numai....!
Si eu l-am vazut, deosebit!
10.07.2014 / 15:13
Citeaza
Abia astept sa se intoarca Cezar sa mai vad si eu un film
Nici nu am deschis tv-ul de aproape 2 luni , pana aseara la meciul cu Olanda, m-am uitat cu Mona.
M-a intrebat - Ala in negru cine e? Vrea sa joace si el?
13.07.2014 / 09:30
Citeazagaby_d a spus:
Abia astept sa se intoarca Cezar sa mai vad si eu un film Nici nu am deschis tv-ul de aproape 2 luni , pana aseara la meciul cu Olanda, m-am uitat cu Mona. M-a intrebat - Ala in negru cine e? Vrea sa joace si el?
si tu ce-ai zis?
13.07.2014 / 18:07
CiteazaCorina33 a spus:
si tu ce-ai zis?
i-am zis ca e arbitru si verifica sa fie respectate toate regulile jocului, ca orice joc are niste reguli. ca nu face ala asta....e alta poveste :))))), dar eu explic fetei cum trebuie :))))
13.07.2014 / 23:03
Citeazagaby_d a spus:
i-am zis ca e arbitru si verifica sa fie respectate toate regulile jocului, ca orice joc are niste reguli. ca nu face ala asta....e alta poveste :))))), dar eu explic fetei cum trebuie :))))
17.07.2014 / 13:21
Citeaza
Am plans pe rupte la filmul asta, dar sa stiti ca-i foarte fain....si chiar aveam nevoie de un plans sanatos! Si e bine sa ni se mai aduca aminte cateodata cat de norocosi suntem si ca sunt necazuri ai mari ca ale noastre pe lumea asta! filmehd.net/return-to-zero-2014-filme-online.html