modules/forum/post.tpl

celofan spart la gogonele......

24.09.2010 / 19:13

Nick: laura
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.07.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus.....

vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura? 

in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

Citeaza

25.09.2010 / 08:20

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus..... vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura?  in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

Laura..pai..ce sa zic..,daca e vorba de doua borcane, si unul e ok, sigur nu-s de vina nici muraturile nici saramura. eu zic sa-l mai legi o data si vezi cum se comporta. de ce nu le pui capace?

Citeaza

25.09.2010 / 08:36

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus..... vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura?  in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

 gogonelele nu patesc nimic daca se sparge celofanul, pui altul si va fi ok. Important e ca ai vazut imediat, pana sa prinda floare. Nu te impacienta, important e sa le tii la rece, undeva... 

Citeaza

25.09.2010 / 09:57

Nick: laura
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.07.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

borcanul ok e de 3 litri, celalalt cu probleme are 8 litri. nu am capace la ele, cel mare nu are nici macar filet. planul era sa le tin 10 zile in bucatarie si apoi sa le mut mai la racoare.

acum le voi duce de azi pe balcon, poate se mai domoleste fermentatia.. 

multumesc mult pentru raspunsuri, spor la conserve

Citeaza

25.09.2010 / 10:08

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

borcanul ok e de 3 litri, celalalt cu probleme are 8 litri. nu am capace la ele, cel mare nu are nici macar filet. planul era sa le tin 10 zile in bucatarie si apoi sa le mut mai la racoare. acum le voi duce de azi pe balcon, poate se mai domoleste fermentatia..  multumesc mult pentru raspunsuri, spor la conserve

eu zic sa le mai lasi putin la cald. alaltaieri le-am pus si eu dar inca nu le dau la rece.

mai zi-ne cum au "evoluat"

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]