Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de portocale cu mere
curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata punem conservant si il punem in borcane pe care le sigilam bine
Gogosele
punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora cand a crescut luam aluatul si il...