curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare
peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata
punem conservant si il punem in borcane pe care le sigilam bine
punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul
cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald
framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora
cand a crescut luam aluatul si il...
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Dulceata de portocale cu mere
curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata punem conservant si il punem in borcane pe care le sigilam bine
Gogosele
punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora cand a crescut luam aluatul si il...