
publicat la 13.09.2013
publicat la 13.09.2013
publicat la 11.09.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta
Tocam sunca si cascavalul cuburi! Ardelul si rosia le tocam foarte marunt. Batem ouale foarte bine, adaugam sarea si ingredientele tocate si amestecam. Preparam omleta in tigaie de teflon pentru a nu adauga ulei. O coacem cu capac la foc mediu. Deasupra putem rade cascaval.
Rulouri cu sunca
Pentru inceput punem in blender branza, maioneza, (de preferat sa fie de casa) mararul, untul si un praf de sare. Mixam pane se obtine o pasta. Alunele trebuie sa fie zdrobite intr-un prosop pentru a le putea folosi la ornat, si rosiile felii subtiri pentru acelasi scop. Punem crema de...