Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Intr-o oala punem spanacul cu 1 l de apa la fiert ; Usturoiul il dam pe razatoare , adaugam sare,piper , amestecam bine; Spanacul scurs il amestecam cu usturoiul , dupa care adaugam condimentele; Punem 2 oua la fiert in un pahar jumatate de apa ;
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:8
Voturi:31
Voturi:32
In cont 21
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:42
ieri la 16:08
ieri la 15:06
ieri la 12:51
ieri la 10:30
5 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Bucataras 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ramonaky 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spanac cu usturoi
Intr-o oala punem spanacul cu 1 l de apa la fiert ; Usturoiul il dam pe razatoare , adaugam sare,piper , amestecam bine; Spanacul scurs il amestecam cu usturoiul , dupa care adaugam condimentele; Punem 2 oua la fiert in un pahar jumatate de apa ;