A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv omleta cu ciuperci si...

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Ciupercile si ceapa verde se curata si se feliaza. Se calesc cu o lingura de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Ouale se bat intr-un bol si se toarna in tigaie. Omleta se...Citeste continuarea

Aperitiv lipii umplute

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Pentru lipii, amestecam faina cu drojdia dizolvata cu apa, sare; framantam pana obtinem o coca elastica si o lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura: Taiem carnea de pui...Citeste continuarea

Aperitiv pleurotus pane

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Spalam bine ciupercile, le desfacem din buchet si le punem la fiert 10 minute, dupa care le scurgem bine de apa. Batem bine ouale, adaugam sare si piper dupa gust. Dam prin faina si ou batut...Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu sunca si cascaval

Postat de: claudiaO in Aperitive / Garnituri

Aluatul dezghetat il asezam pe masa, il ungem cu ou, asezam feliile de sunca, apoi peste ele venim cu feliile de branza, iar deasupra cu cea de-a doua foaie de aluat. Taiem cu grija, fasii late de...Citeste continuarea

Aperitiv rulouri rapide cu sunca si...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se decongelează foile de plăcintă. În pachet sunt 12 foi de plăcintă și se vor folosi câte 4 foi pentru fiecare rulou. Se desface pachetul și se ia prima foaie cu grijă,...Citeste continuarea

Aperitiv cuburi cu legume

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Curam ceapa verde si apoi o taiem cubulete mici. Taiem ciuperculete pe jumatate. Trecem printr-un jet de apa, mazarea, porumbul si fasolea rosie. Intr-un bol, punem cele 6 oua.  Le batem...Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, pui intr-un bol faina cernuta si sarea. In centru pui drojdia uscata, lingurita de zahar si adaugi 3-4 linguri de apa calduta si faci o maia pe care o lasi la dospit pentru 10...Citeste continuarea

Aperitiv pernute din foietaj cu...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.  Pentru umplutura, am folosit amestec de carne de la chiftele, insa o puteti pregati si acum, amestecand intr-un castron mai...Citeste continuarea

Aperitiv biscuiti asortati de casa

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Intr-un vas, se amesteca putina faina cu praful de copt, zaharul si sarea, se adauga bucatele de unt sau margarina rece si se amesteca, faramitand cu degetele (sau o puteti da pe...Citeste continuarea

Aperitiv trandafiri picanti

Postat de: claudiaO in Aperitive / Garnituri

Desfacem aluatul, il taiem in doua, apoi taiem fasii late de cca.1,5 cm. Salamul, fiind felia mare, il taiem in doua. Ungem cu ou batut fasia de aluat, punem salamul, apoi rulam sul....Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam bine spanacul. Intr-o oala, punem niste apa, o transferam pe aragaz. Cand apa incepe sa clocoteasca, dam drumul spanacului, il fierbem maxim 2 minute, apoi il scoatem pe un tocator....Citeste continuarea

Aperitiv placintele cu piept de pui...

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Umplutura : Se taie pieptul de pui in bucatele si se fierbe 30- 40 minute. Se lasa la racit si se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica) si cozi de ceapa taiate. Aluat : Se amesteca iaurtul...Citeste continuarea

Aperitiv langosi cu branza sarata

Postat de: claudiaO in Aperitive / Garnituri

Framantam un aluat din ingredientele enumerate si il lasam la dospit vreo 40 minute. Branza dulce o amestecam cu ouale batute si cu telemeaua rasa marunt. Intindem aluatul cat mai subtire,...Citeste continuarea

Aperitiv bruschete cu branza...

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se taie painea felii si se pune intr-o tava de cuptor. Se dau la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 5-7 min, sa se prajeasca putin. Se amesteca branza de vaci cu cascavalul ras...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia. Se amesteca pana se dizolva, apoi se lasa la dospit. Intr-un vas, se cerne faina. Se adauga sarea,...Citeste continuarea

Aperitiv foi de placinta cu branza...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Foile de placinta la temperatura camerei, se desfac din ambalaj si se asaza pe masa de lucru. Telemeaua se trece prin razatoare, apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu spanac

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput, pregatesti ingredientele. Tai cubulete ciupercile si sunca. Daca folosesti spanac congelat, il scurgi de apa. Daca folosesti spanac proaspat, il oparesti 1 minut, apoi il pui in...Citeste continuarea

Aperitiv chiftelute de branza...

Postat de: andra001 in Aperitive / Garnituri

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina. Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut. Se prăjesc în ulei și se...Citeste continuarea

Aperitiv melci din foietaj cu...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Spanacul se curata de cotoare, se spala in mai multe ape si se opareste in apa cu sare. Se lasa la scurs, se toaca marunt si se caleste in ulei de...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Decongelezi spanacul si il scurgi bine de apa, iar cascavalul il tai cuburi. Amesteci praful de copt cu sarea, piperul si faina.  Freci ouale cu uleiul, iaurtul si spanacul,...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu naut, dovlecei...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete. Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus....Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se fierb tari, 6 ouă. Se răcesc, se curăță de coji și se taie în jumătăți. Pentru umplutură, se amestecă bine pateul cu gălbenușurile răzuite de la 4 ouă și cu untul. Se...Citeste continuarea

Aperitiv placinta Picnicoasa

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai, am curatat buretii de roua, am pus doar palariile, i-am spalat bine sub jet de apa, i-am pus la scurs, apoi am incins tigaia wok, am pus un pic de ulei si apoi buretii, am presarat un...Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu sunca si cascaval

Postat de: gabrielasfechis in Aperitive / Garnituri

Drojdia am pus-o peste laptele cald si am lasat-o sa se dizolve. Intr-un bol, am pus faina, i-am facut o gaura in mijloc si am adaugat laptele cu drojdia si oul si am inceput sa le framant,...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu ciuperci

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale spuma cu putina sare si piper. Adaugam uleiul, amestecam, apoi punem laptele batut. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Ciupercile le spalam bine, le taiem...Citeste continuarea

Aperitiv frittata cu sparanghel

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt,...Citeste continuarea

Aperitiv rulada din carne tocata...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Lasi spanacul sa se dezghete, apoi il scurgi bine de apa. Pui untul intr-o tigaie incinsa si adaugi spanacul si condimentezi cu sare si piper. Amesteci si lasi sa se caleasca 5 minute, apoi lasi...Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu susan si aluat...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Intr-un castron mai mare, se amesteca faina cu drojdia proaspata, se adauga 50 g unt sau margarina (cu un procent ridicat de grasime sau chiar untura) bucatele, faramitandu-l cu...Citeste continuarea

Aperitiv rosii umplute cu branza

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă....Citeste continuarea

Aperitiv cartofi Apollo

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari ca pentru cei natur. Spalati inca dintr-o apa cartofii. Se pun la fiert, in apa cu sare. Cartofii nu se fierb excesiv, pana...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza si legume

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol, se pune faina, sarea si praful de copt. Se mixeaza ingredientele, apoi se adauga untul taiat cubulete mici. Se framanta cu ajutorul degetelor, pana se obtine un aluat faramicios, apoi...Citeste continuarea

Aperitiv pateu din ficat de pui

Postat de: cristinutanicolita in Ficat

Ficateii se spala si se curata (atentie să nu aiba fiere). Se pune uleiul la incins, impreuna cu o lingura de unt. Se pune ficatul si se prajeste. Se curata ceapa si usturoiul, se spala si...Citeste continuarea

Aperitiv crema de fasole cu branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se transfera toate ingredientele in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pasta omogena si cremoasa, adaugand apa, daca este nevoie.  Se serveste cu paine sau legume.  Citeste continuarea

Aripioare dulci-picante cu cartofi...

Postat de: Oana in 2 Portii = 20 LEI

Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano. Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si...Citeste continuarea

Aperitiv oua coapte cu afumatura

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Se ung cu unt formele de ceramica. Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu branza si legume

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Intr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu frunzele de ceapa...Citeste continuarea

Aripioare cu ciuperci in lapte, la...

Postat de: Valclaudia in Pui

Aripioarele se spala bine, indepartam partea cea mai subtire si punem aripioarele intr-un vas incapator. Ciupercile le spalam si le impartim in sferturi. Le adaugam peste aripioare in vas....Citeste continuarea

Aperitiv clatita (galette) de cartofi

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Spalati si curatati cartofii. Dati-i pe razatoarea cea mare si scurgeti-i de zeama, cat puteti de tare. Adaugati oul, ceapa tocata, usturoiul pisat marunt, faina, sosul pesto, cascavalul...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cartofi

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se curăță cartofii, se spală bine și se taie în feliuțe subțiri. Se prăjesc cartofii în ulei, la foc mic, într-o tigaie cu capac, ca să se înmoaie și să nu se...Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Clatitele: Intr-un bol, mixam ouale cu un praf de sare, apoi si cu uleiul. Adaugam laptele, apa minerala, le amestecam. Punem faina treptat, praful de copt, mararul uscat si putin piper....Citeste continuarea

Aperitiv cheesecake cu topping de...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, separi albusul de galbenus, apoi freci galbenusul cu ulei, smantana, sare si 2 linguri de sos de rosii. Adaugi faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusul spuma tare...Citeste continuarea

Aperitiv cartofi gratinati cu parmezan

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Cartofii curățați, spălați, se pun la fiert, în apă cu sare. Cele 4 ouă se fierb, să fie de consistență tare. Se curăță de coajă și se taie rondele. Baconul se taie...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ansoa

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate. Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa...Citeste continuarea

Aperitiv cornulete cu salam si...

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Intindem foarte putin aluatul, apoi il taiem in fasii de aprox. 10 cm latime si fiecare fasie o taiem triunghiuri ca la cornulete, doar ca mai mari (cat de mari doreste fiecare). Se pune pe...Citeste continuarea

Aperitiv mac and cheese sticks...

Postat de: Meea in Aperitive / Garnituri

        Preparăm macaroanele conform indicațiilor de pe ambalaj. Punem 50 ml lapte și cele 4 linguri de făină pe foc și amestecăm ușor 2-3 minute. Adăugăm și...Citeste continuarea

Aperitiv cartofi gratinati cu oua,...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Cand intra furculita cu usurinta in ei, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja. Se unge bine cu unt, tava in care...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu mozzarella si...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de copt. Amesteci galbenusul cu laptele si ungi marginile foii de...Citeste continuarea

Aperitiv cald cu ou de prepelita

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Cotletul de porc se feliaza in 12 felii care se subtiaza cu batatorul de snitele. Sarati si presarati deasupra oregano uscat. Feliile de carne se dau prin faina alba, se scutura sa se...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de: ela2015 in Aperitive / Garnituri

Spalam ardeiul, il uscam, il taiem in jumatate pe lungime (scoatem cotorul) si il taiem fasii lungi. Pe foile de tortillas, intindem cate 2 lingurite de branza cu verdeata, 2 felii de sunca si...Citeste continuarea

Aperitiv rulada de cascaval

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita mai mare, punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa clocoteasca, punem cascavalul cu tot cu ambalaj si il lasam vreo 10-15 min sa se topeasca. Pe blatul de lucru, asezam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]