Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pana s-a topit, apoi am adaugat faina cernuta si la final, albusurile batute spuma tare. Se amesteca de jos in sus, cu miscari lente, sa...
Drojdia se pune la dospit cu zaharul vanilat si putin lapte. Ouale si galbenusul le mixam bine si adaugam treptat zaharul. Intr-un castron, punem faina, praful de sare, ouale batute, maiaua si restul de lapte si framantam bine un aluat omogen....
Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile...
Cum se prepara Reteta Mucenici moldovenesti cu miere si nuca, pufosi si aromati:
Intr-un castron am amestecat apa calda cu o lingurita de zahar si drojdiuta.Turnam intr-un bol laptele,1 ou,150 gr zahar,praful de sare si uleiul si omogenizam bine...
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana s-a topit zaharul,apoi am adaugat faina cernuta si la final albusul batut spuma tare.Se amesteca de jos in sus cu miscari lente...
Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Compozia o lasam sa se odihneasca 10...
Reteta de preparare a papanasilor
Branza de vaci se amesteca cu ouale intregi, zaharul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie,faina si coaja de lamaie si portocala si se omogenizeaza ingredientele....
Desert tarta cu capsuni si zmeura
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pana s-a topit, apoi am adaugat faina cernuta si la final, albusurile batute spuma tare. Se amesteca de jos in sus, cu miscari lente, sa...
Gogosi inimioara
Drojdia se pune la dospit cu zaharul vanilat si putin lapte. Ouale si galbenusul le mixam bine si adaugam treptat zaharul. Intr-un castron, punem faina, praful de sare, ouale batute, maiaua si restul de lapte si framantam bine un aluat omogen....
Spuma de capsuni
Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste. Capsunile...
Reteta Mucenici moldovenesti cu miere si nuca, pufosi si aromati
Cum se prepara Reteta Mucenici moldovenesti cu miere si nuca, pufosi si aromati: Intr-un castron am amestecat apa calda cu o lingurita de zahar si drojdiuta.Turnam intr-un bol laptele,1 ou,150 gr zahar,praful de sare si uleiul si omogenizam bine...
Tarta cu fructe si crema de vanilie
Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana s-a topit zaharul,apoi am adaugat faina cernuta si la final albusul batut spuma tare.Se amesteca de jos in sus cu miscari lente...
Clatite inimioara cu branza de vaci
Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Compozia o lasam sa se odihneasca 10...
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine
Reteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu ouale intregi, zaharul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie,faina si coaja de lamaie si portocala si se omogenizeaza ingredientele....