Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Voturi:40
Voturi:29
In cont 57
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Lumanare parfumata
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:30
de Bucataras 6
la 10:24
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
de Panacris 9
pe 14.02 la 11:13
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR
cristeena20 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabytza89 1
Teo Tomescu 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav la cuptor in staniol
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...