Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Pensula de patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Bucataras 8
pe 01.11 la 10:09
pe 01.11 la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
Adele
Bucataras
Simonaavram76
RODIMUR
Dea_Dea 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
prohorez68 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...