Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.12.2015
Aluatul - se bat 3 oua foarte bine cu sare , timp de 10 minute. Adaugam o cana de untura si cana de apa rece si frecam bine, apoi adaugam faina cat cuprinde pana ce devine o coca tare pentru a putea fi intinsa. Crema - Se pune la fiert...
mai multe
publicat la 11.12.2015
Lumanare parfumata
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Cantar digital pentru bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:12
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura pe "cocean"
Aluatul - se bat 3 oua foarte bine cu sare , timp de 10 minute. Adaugam o cana de untura si cana de apa rece si frecam bine, apoi adaugam faina cat cuprinde pana ce devine o coca tare pentru a putea fi intinsa. Crema - Se pune la fiert...