Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 17:34
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....