Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 teluri Kasahome
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
pe 25.04 la 08:35
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
RODIMUR
anuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...