Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 borcane de depozitare
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:25
ieri la 06:40
pe 26.11 la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
de Andra_Constantinescu 6
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
1 voturi
MotanLaOale
Ina
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...