
publicat la 31.03.2016
publicat la 31.03.2016
publicat la 30.03.2016
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Panna cotta cu mazare si fistic alaturi de sorbet de rosii
Panna cotta: 1.Punem intr-o cratita bautura din soia,busuiocul si le lasam pentru 10-15 de minute la foc mic la infuzat.Adaugam sare,piper si amestecam usor din cand in cand. 2.Punem intr-un castron agar agar ,adaugam 2-3 linguri din laptele de pe foc,amestecam usor, dupa care turnam peste...
Sandvis cu carnati picanti si branza
Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung. Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte. Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii...