
publicat la 31.03.2016
publicat la 31.03.2016
publicat la 30.03.2016
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Placinta gradinarului
*Pentru inceput... 1.Pornim cuptorul si il preincalzim la 180 de grade. 2.Tapetam cu ulei 6-8 forme ceramice (depinde de marime) si pe fundul lor punem cate o bucata de hartie cerata decupata in forma rotunda. 3.Desfacem aluatul foietaj din pachet si il intindem pe masa...
Tarta spiralata cu legume...de post
1.Ungem cu ulei o tava rotunda sau ovala, inclusiv pe pereti. 2.Decongelam aluatul foietaj, il taiem in forma ovala mai mare cu vreo 3-4 cm. decat tava si il asezam in tava. 3.Tapetam si nivelam usor si peretii tavii cu aluat, apoi il intepam din loc in loc cu furculita. 4.Dam tava la rece...
Placinte cu halva si paste...de post
Incepem mai intai sa pregatim aluatul asa: 1.Punem intr-un vas mai mare faina cernuta si apoi sarea. 2.Dizolvam drojdia in putina apa, punem zaharul si amestecam pana la omogenizare. 3.Turnam lichidul peste faina si incepem sa framantam usor turnand treptat cate putina apa.Trebuie...