Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Odorheiu Secuiesc
Bucataras din 18.11.2015
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...
publicat la 21.11.2021
publicat la 18.11.2021
publicat la 18.03.2016
Voturi:91
Voturi:17
Voturi:47
In cont 17
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:03
la 14:02
la 10:21
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:01
ieri la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
MotanLaOale
Rocsi
JulyCris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Krystal 1
Mihaela_Voinea85 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine casa facuta din faina integrala cu maia
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...