Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Taburet pliabil telescopic
Unghiera BISALUO
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:28
de Bucataras 8
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
bone22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RalukaToprak 1
amelyy 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...