Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Ciocan pentru carne
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
ieri la 20:46
de Bucataras 6
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
pe 03.04 la 10:08
pe 03.04 la 10:02
6 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
oanapl
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...