Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Rola de folie pentru prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Placa de tocat fata-verso
Lumanare parfumata
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:31
ieri la 10:04
pe 14.10 la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Rocsi
dakris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RoXx 1
crisselich 1
alinaww 1
madlena 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...