Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Coaster extensibil Cook Concept
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 decojitoare universale de legume
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:51
ieri la 08:09
de Rocsi 9
pe 31.03 la 19:37
de Retete_gustoase 1
pe 31.03 la 16:49
de oanapl 8
pe 30.03 la 18:32
de Constelatialeu 9
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
amayrya 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandra0204 1
marianaflorea 1
ana_ionela 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...