Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:40
ieri la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
de RODIMUR 8
pe 01.09 la 15:58
8 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...