Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Placa de tocat fata-verso
Tava pentru servire Jalz Jalz
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:37
ieri la 08:56
de Rocsi 9
pe 24.02 la 20:26
de laura_n 7
pe 24.02 la 11:51
pe 24.02 la 10:32
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
iry-gabriela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alina26 1
SENO 1
Andreea_Mario 1
Jullya 1
emilbigiu 1
pasiibucatariei 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.