Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 incaltatoare
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:36
de RODIMUR 8
ieri la 19:57
pe 08.08 la 10:13
pe 08.08 la 08:47
pe 08.08 la 08:34
4 comentarii
3 comentarii
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
Bianca_Sacuiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2204 puncte
Caty 3
1206 puncte
Rocsi 9
216 puncte
Tabita _ 4
200 puncte
cristina1985 4
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.