
publicat la 30.04.2017
publicat la 10.05.2016
publicat la 23.08.2015
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de gaina de casa cu galuste de pesmet
Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand incepe apa din oala, pentru supa sa fiarba, adaugam carnea si lasam sa fiarba aproximativ o ora. Intre timp curatam zarzavatul,il spalam bine si il taiem in bucati mai mici, daca este mare si...
Ciorba de zarzavat si piept de curcan.
Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete. Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt. Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete. Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat....