
publicat la 30.04.2017
publicat la 10.05.2016
publicat la 23.08.2015
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Supa de gaina de casa cu galuste de pesmet
Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand incepe apa din oala, pentru supa sa fiarba, adaugam carnea si lasam sa fiarba aproximativ o ora. Intre timp curatam zarzavatul,il spalam bine si il taiem in bucati mai mici, daca este mare si...
Ciorba de zarzavat si piept de curcan.
Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete. Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt. Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete. Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat....