
publicat la 12.01.2015
publicat la 05.04.2013
publicat la 05.04.2013
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Bruschete cu usturoi si cascaval
Taiem bagheta feliute(de orice marime). Tava in care vom coace bruschetele o ungem cu ulei de masline si asezam feliile uniform. Putem stropi feliile cu putin ulei de masline pentru o aroma aparte. Usturoiul in pisam (sau il dam prin razatoarea mica) apoi adaugam apa si sare si amestecam. Zeama...
Parjoale din cartofi si cascaval
Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert, iar cand sunt gata ii scurgem de apa si ii lasam la racit. Intr-un castron punem cascavalul ras, ouale, kaiser-ul taiat cubulete mici, sarea, piperul, iar la final punem cartofii dati prin razatoare (dupa ce s-au racit bine). Amestecam totul cu...