Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Unghiera BISALUO
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:55
de Panacris 9
ieri la 14:58
ieri la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
RODIMUR
Rocsi
oanapl
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...