Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 2 decojitoare universale de legume
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 20:20
de Bucataras 6
la 09:45
de Rocsi 9
ieri la 20:54
ieri la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...