Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2013
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
Voturi:31
Voturi:24
Voturi:26
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 14:02
de Bucataras 6
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
pe 08.05 la 08:12
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
oanapl
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frittura di pesce (friptura de peste )
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .