Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Taburet pliabil telescopic
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Set de 3 boluri Ellenge
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:13
ieri la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
de Rocsi 9
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Andrews 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
thathyanna 1
azyrra 1
anca_bc 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...