Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taietor de pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:43
ieri la 18:06
ieri la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
3 comentarii
de oanapl 8
de Criss 6
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
UrsanMihaela
margot12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camic 1
Dan Bucataru 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...