Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.01.2016
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...
mai multe
publicat la 03.01.2016
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taietor de pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:47
pe 27.04 la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
RODIMUR
anuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort Spuma de Visine
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...