Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:39
la 08:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
Ellena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...