De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Porc cu ghimbir
Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit. (daca este nevoie...
Pui cu alune
Punem orezul in apa pentru ca sa fiarba mai repede. Se taie marunt puiul si se prajeste in ulei. Pentru un gust mai deosebit putem pune in ulei un catel de usturoi taiat pe din doua. Se scurge surplusul de ulei, se mai lasa cat o lingura, se adauga ceapa tocata marunt care se prajeste cu puiul...
Pachetele tunisiene (brick-uri)
Din cate am inteles reteta originala este cu carne de ton, insa probabil puiul era mai ieftin si mai putin perisabil pe caldurile de atunci, iar bucatarii l-au preferat. Punem intr-un bol cartofii facuti piure, ouale taiate cubulete, mararul, sarea, condimentele, legumele si carnea de...
Chili con carne
Se pune uleiul in vas ( eu gatesc foarte mult in wok, dar orice vas antiaderent este perfect), carnea de vita, ceapa, rosiile impreuna cu sosul tomat, sarea si piperul, se lasa la fiert acoperite aprox. 45-50 min. Se adauga porumbul, fasolea, ardeiul taiat cubulete, chili si se completeaza cu apa...
Korma curry de pui
Se prajeste puiul in ulei amestecand continuu timp de cateva minute pentru a se patrunde, se adauga ceapa si usturoiul, se calesc impreuna. Apoi adaugam pasta de tomate (diluata in 1/2 cana de apa) sau 2 rosii taiate marunt. Condimentam cu chilli si curry, lasam sa fiarba impreuna acoperit 10...