Foile cu cacao Pentru foile cu cacao se cerne faina, praful de copt, cacaua si zaharul pudra, se adauga untul moale si taiat cubulete si 2 linguri de lapte. Daca este necesar se mai adauga o lingura de lapte. Aluatul obtinut se imparte in doua...
Foi: Intr-un bol se amesteca apa minerala, uleiul, zaharul, coaja rasa de portocala si invartim usor cu un tel, pana se topeste putin zaharul.
Faina si praful de copt se cern, apoi incepem sa punem treptat peste lichid, pana obtinem o...
Pieptul de pui se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL,...
Pentru prepararea tagliatelelor, punem apa cu sare la fiert, iar cand atinge puctul de fierbere, adaugam tagliatelele.
Le lasam sa fiarba 10 minute la foc mediu, dupa care scurgem apa fiarta si le...
Pregatim mai intai aluatul oparit.
Punem 100 gr faina intr-un bol.
Untul + 100 ml lapte, le punem pe foc si le lasam pana la atingerea punctului de fierbere si topirea untului, apoi le turnam...
PieleAlina a devenit prieten cu Tabita _