Castravetele se curata de coaja,se spala si se da pe razatoare.Se presara sare si se lasa 30 min sa iasa zeama din el.
Usturoiul se curata,se zdrobeste si se amesteca cu putina sare si cu lingura de ulei.
Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si usturoiul.Se potriveste de sare.
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Sos Tzatziki
Castravetele se curata de coaja,se spala si se da pe razatoare.Se presara sare si se lasa 30 min sa iasa zeama din el. Usturoiul se curata,se zdrobeste si se amesteca cu putina sare si cu lingura de ulei. Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si usturoiul.Se potriveste de sare.