![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 16.01.2022
publicat la 03.05.2021
publicat la 28.04.2021
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Sarmale cu pasat si ciuperci brune
Curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit intr-o cratita cu uleiul incins. Ciupercile le curatam, le spalam apoi le taiem cubulete mici. Le punem la calit peste ceapa. Adaugam si pasta de ardei sau boia si amestecam. Intre timp spalam pasatul si orezul apoi le punem in cratita...
Lipie cu legume
Se curata cartofii, se taie felii si se prajesc in ulei. Rosia se spala si se taie felii. La fel si ridichea. Ciupercile se curata, se taie felii si se pun intr-o tigaie in putin ulei pentru a se cali. Se presara putina sare si se lasa pana se evapora apa lasata. Frunzele de salata se...