Nepotii_si_bunica

1

Bucataras
incepator

Tg-Mures

Bucataras din 19.01.2016

RETETE26
PRIETENI35
Retete / Mancaruri cu carne

Crispy de pui la cuptor

In Pui la 16 Dec 2018

Am taiat pieptul de pui in fasii. Am presarat putina sare si piper peste ele si le-am amestecat. Am amestecat iaurtul cu smantana si condimentele: sare, piper, boia. Fulgii de porumb i-am maruntit dar nu de tot. Am luat bucatile de pui si le-am introdus in sosul de iaurt apoi le-am...

Pulpe superioare de pui la cuptor

In Pui la 16 Dec 2018

Intr-o oala incapatoare amestecam uleiul cu condimentele. Spalam bine pulpele, le lasam sa se scura de apa sau le stergem cu prosoape de hartie apoi le punem in uleiul cu codimente. Le amestecam bine apoi le dam la rece pentru o ora. Curatam ceapa, morcovul si le spalam. Ceapa o taiem in 8,...

Friptura de porc la cratita

In Porc la 26 Mar 2017

Se spala carnea, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in felii ca pentru snitele, apoi se bat putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita de inox, se pune uleiul sa se incinga si se asaza carnea sa se prajeasca pe ambele parti. Dupa ce a devenit alba carnea,...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 16.01.2022

Desert Banana Bread

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]