Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.02.2017
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...
publicat la 26.02.2017
In cont 2
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perie de pantofi
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Perna ergonomica Karll
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
pe 30.11 la 18:08
pe 30.11 la 18:00
de RODIMUR 8
pe 30.11 la 17:53
de Bucataras 6
pe 29.11 la 09:59
pe 29.11 la 09:49
de oanapl 7
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
de Constelatialeu 9
Constelatialeu
vasimur
Rocsi
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de pui cu busuioc in blanita de branzeturi si legume
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...