Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Perna ergonomica Karll
Set de 2 incaltatoare
Coaster extensibil Cook Concept
Rola de folie pentru prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Caty
RODIMUR
corina241 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!